
Balkšvųjų gysločių (Plantago ovata) sėklų luobelės, plačiųjų akacijų ( Acacia Seyal) sakų maistinės skaidulos B™ – 20%, sėjamųjų avižų (Avena sativa) sėlenos, leopardinių amorfofalų (Amorphophallus konjac) šaknys, paprastųjų trūkažolių (Cichorium intybus) šaknys, tikrųjų kakavmedžių (Theobroma cacao) vaisiai, kininių cinamonų (Cinnamomum cassia) žievė, apelsininių citrinmedžių ( Citrus aurantium) žievelės, bulvinių saulėgražų (topinambų) (Helianthus tuberosus) šakniastiebiai, kvapiųjų rozmarinų (Rosmarinus officinalis) lapai, vaistinių ramunių (Matricaria recutita) žiedai, kininių arbatmedžių (matcha) (Camellia sinensis non fermentatum ) lapai, saldiklis steviolio glikozidai –0,06 %.